Magatartásból elégtelen

<p>„Mostanában minden régi szart feldolgoznak, és úgy kell tennünk, mintha nem vennénk észre” - gyalázkodik a parancsnok, majd szokatlan megbízatást varr újoncai, Schmidt és Jenko nyakába.</p>

A babaarcú bringás zsaruk revolvertáskájukat hátizsákra cserélik, álcában nyomják tovább. Iskolások lesznek újra, hogy leleplezzenek egy terjesztőt. Be-, majd leépülnek. „Ilyen idióták kellenek ehhez.” Irány a Jump Street 37! Nem, ez nem stimmel... Előbb a Krisztus Illata Egyház, ahol Ice Cube (egy közhelygyűjtemény) már várja őket. Mint valami béna tévésorozatban.

 

Akció-vígjáték. Bizarr, de ötletes. Ugyanakkor egyenetlen is. Johnny Depp-pel öt évadot (1987–1991) élt sorozatból merített lazább, tempósabb haverfilm (buddy movie), mely akár a Bad Boys és a John Hughes-féle mozik fúziója is lehetne. A Chris Miller és Phil Lord (Derült égből fasírt) laborában kikísérletezett korhatáros, elfuserált, zakkant, túlkorosoknak szánt iskolahumort Michael Bacall és Jonah Hill hozta tető alá. Utóbbinak annyi mondanivalója van! Általában fákat szokott játszani. Jogosan veti fel a kérdést: „én színészkedjek?!” Próbálkozott azzal Channing Tatum is, akit győzködni kellett, vállalja a küldetést, miután kétszer visszadobta azt. Beépülnek hát a komisz kamaszok, s baromi jól adják el(ő) magukat. Hol robbantanak, hol nem, de leleplezik még Donnie Brascót is! A posztpubertás állatok csak azzal nem számolnak, mennyire megváltoztak a középsulis állapotok...

Lesz második ugrás. Királyság. Irány az egyetem! A zenecsatornákon (MTV Mowie Awards) jó lehet pár jelölésre.

Kaszás Dávid

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?