Madonna két és fél órán keresztül várakoztatta közönségét

Sydney/Brisbane |

<p>Madonna&nbsp;két és fél órán keresztül várakoztatta helyi idő szerint szerda késő este ausztrál rajongóit, akik közül sokan el is hagyták a brisbane-i koncert helyszínét, mire az amerikai énekesnő végre színpadra lépett.</p>

Az 57 éves popdíva koncertje helyi idő szerint este kilencre volt meghirdetve, Madonna azonban csak éjfél előtt fél órával jelent meg a brisbane-i szórakoztató központ színpadán. A feldühödött rajongók közül ekkora már több százan elhagyták a helyszínt és visszakövetelték a jegyük árát.

A fellépés alatt az énekes megköszönte rajongóinak a türelmet. "Később kezdtünk, ami szinte sosem fordul elő" - mondta Madonna a tömegnek.

"Valójában ti voltatok itt túl korán. Bőséges időt kellett volna szánnotok a hajatok és a sminketek elkészítésére és akkor az én késésem sem tűnt volna fel" - tette hozzá tréfásan az énekes.

Az ausztrál közönség azonban sem a popdíva tréfásnak szánt megjegyzésére, sem a bocsánatkérésére nem volt fogékony.

"A dalok nagy része alatt csak tátogott. Nem érte meg a várakozást" - mondta a közönség egyik tagja.

A koncerthelyszín illetékesei és Madonna sajtósa egyelőre nem reagált a történtekkel kapcsolatos megkeresésekre.

Az énekes 23 év óta első ausztrál turnéját, amely egy meghittnek szánt, kabaré jellegű nyitóműsorral kezdődött március 10-én Melbourne-ben, "kész katasztrófaként" írják le a helyszíni beszámolók.

Az énekes azonban elutasítja a kritikákat, melyeket ő szexistának és nőgyűlölőnek ítélt. Az előadó a tervek szerint csütörtökön is fellép Brisbane-ben, majd egy Sydneybe meghirdetett hétvégi koncerttel zárja ausztrál turnéját.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?