Madonna: az új dal sikeresebb lesz?

A pop királynőjének sürgősen szüksége van egy kis hírverésre, így aztán a tervezettnél korábban jelentkezik új maxival, az American Life című albuma ugyanis eddig nem úgy fogy, mint ahogy azt tervezték.

A pop királynőjének sürgősen szüksége van egy kis hírverésre, így aztán a tervezettnél korábban jelentkezik új maxival, az American Life című albuma ugyanis eddig nem úgy fogy, mint ahogy azt tervezték. Az eladási adatok meg sem közelítik korábbi sikereit, a lemez a héten már csak a negyvenkilencedik helyen tanyázik az amerikai listán. Madonna egy nemrég adott interjúja során nem is próbálta a mérsékeltebb siker okait keresni. „Előfordul az ilyen. Nem lehet mit tenni, túl kell rajta lépni, és dolgozni tovább” – nyilatkozta az énekesnő, akinek tehát hamarosan a boltokba kerül következő maxija. A Hollywood című dalhoz már leforgatták a klipet, ám ennek részleteiről a popkirálynő semmit sem árult el. Szakértők szerint az American Life mérsékeltebb sikerének legfőbb oka maga a sztár. Az iraki háború során tett kijelentései miatt sok rajongója elfordult tőle, egyszerűen nem hajlandók megvenni a lemezét. Az énekesnő reményei szerint az új maxi változtatni fog a helyzeten, az album ismét az eladási listák élmezőnyébe kerül, oda, ahol mindössze a megjelenés utáni egy-két hétben szerepelt. (z,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?