Ma este Kicsi Hang lemezbemutató Dunaszerdahelyen - ajánló

Dunaszerdahely |

<p>Ma este 19 órakor, a dunaszerdahelyi VMK színháztermében mutatja be harmadik, Dúdoló című albumát a Kicsi Hang verséneklő együttes. A zenekar 1999-ben alakult, első albumuk 2003-ban jelent meg, Egyszerű ez címmel, mely főként József Attila verseit dolgozza fel. Ezt 2006-ban követte a Ki viszi át? című album.</p>

Az együttes ezt gondolja magáról: A Kicsi Hang történetét átgondolva sokkal inkább a történet folyamatossága érdekel, mint kezdeteinek pontos datálása. Jó érzés tudni, hogy van igény erre a zenére, és ez nem csupán a hallgatóságra érvényes, hanem magunkra is: egy jól sikerült zenésítés, egy családias hangulatú koncert energiát és feltöltődést jelent."

Menyhárt József, az együttes egyik tagja szerint az új albumon az előző lemezektől eltérő, sokkal érettebb, tömörebb, professzionálisabb hangzást produkálnak. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?