Kylie divatot diktál

Két héttel ezelőtt egy angol rajongói honlap kürtölt világgá információkat az ausztrál poppacsirta új albumáról, ám a hírek kacsának bizonyultak, és nemcsak a cím, a City Games, hanem a dalok listája sem tükrözi a valóságot. Az információkat a nagyobb hírügynökségek is átvették, így a hamis hírek szinte pillanatok alatt elterjedtek.

Kylie Minogue megunta a pletykákat, kissé kihozta a sodrából a dolog. A hivatalos honlapján egy közleményben reagált rá, cáfolta a szárnyra kapott híreket. „Nem szeretném, ha félrevezetnék a rajongóimat. Az album címéről még nem döntöttünk, és a végleges számlista sem készült még el. Hamarosan azonban ezekről is tudunk majd nyilatkozni, hiszen már nagyon közeledik a megjelenés időpontja” – állt a közleményben. Azóta eltelt két hét, és egyre több részlet kerül nyilvánosságra a lemezről, amely – időközben kiderült – a Body Language (Testbeszéd) címet kapta. A beharangozó dalt már játsszák a rádiók szerte Európában. A Slow-t egy hete szerdán tizennyolc óra után mutatták be az angol kereskedelmi rádiók, azóta a legjelentősebb médiumok már a környékünkön is műsorukra tűzték a maxi cédén november harmadikán megjelenő felvételt.

A Body Language két héttel később, november tizenhetedikén kerül a boltokba. Kylie az album kapcsán ismét átváltozott. Hosszú, Greta Garbo-t idéző szőke frizurával és új, egyedi ruhákban lép a közönség elé. Ezzel minden bizonnyal divatot teremt. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?