Kozmix: Sok 100év

Úgy nézett ki, hogy a tavaly, karácsony előtt megjelent Szárnyak nélkül című lemezzel megtörik a Kozmix sikersorozata. Az album a nagy dömpingben nem jutott el a rajongókhoz, elkerülte az eladási összesítést is, az előző lemezekkel ellentétben, amelyek egyből a lista élén nyitottak.

Úgy nézett ki, hogy a tavaly, karácsony előtt megjelent Szárnyak nélkül című lemezzel megtörik a Kozmix sikersorozata. Az album a nagy dömpingben nem jutott el a rajongókhoz, elkerülte az eladási összesítést is, az előző lemezekkel ellentétben, amelyek egyből a lista élén nyitottak. Ennek oka: a megjelenését semmilyen reklámkampány nem követte. Amúgy a Hozsó és Lala alkotta duónak már az induláskor, 1995-ben sem jósolt senki hosszú, fényes karriert. Mindenki úgy vélte, hogy a Scooter által képviselt stílus meglovaglása tiszavirág-életű sikert hoz. Nem így alakult, a duó azóta is a zeneélet fontos szereplője, rengeteget koncertezik, és számláján számtalan sláger van. Az év elején aztán beindult egy kisebb reklámkampány, a rádiók elkezdték játszani az első kislemezdalt, így az album is felkerült az eladási listára. A szóban forgó felvétel az R-Go legendás slágerének, a Létezem címűnek az átdolgozása, amely szerintem elég gyengécske. Szerepel az albumon egy másik átdolgozásdal is, a Depeche Mode féle Strangelove, amely a magyar könnyűzene szereplői által átdolgozott DM-dalokat felvonultató lemez első részén is hallható. Mindent összevetve azonban a Szárnyak nélkül semmivel sem rosszabb, mint elődjei, rádiós támogatás mellett jó pár dala slágerré válhatna. Remélhetőleg ez a sors vár a második kislemezdalra, a Sok 100év címűre, amely hamarosan napvilágot lát. A Kozmix újdonságát a Pop-mixben, a Randevú újdonságokat bemutató és slágerlistákat figyelő rovatában hallhatjátok vasárnap fél tizenkettőtől. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?