Koreai követelés: Tiltsák be James Bond ügynököt!

legújabb James Bond film, a Halj meg máskor! (Die Another Day – bemutató: december 19.) a Bond széria eddig legsikeresebb darabja.

legújabb James Bond film, a Halj meg máskor! (Die Another Day – bemutató: december 19.) a Bond széria eddig legsikeresebb darabja. Alkotói valószínűleg biztosra vették már, hogy meghódították a világot, amikor kiderült, hogy egy kis ország ellenáll a csábításnak: Észak-Korea hivatalosan is kifejezte, nemtetszését, sőt, felszólította az Egyesült Államokat, hogy saját mozijaiban is azonnal függessze fel a film vetítését. Az Anyaország Békés Újraegyesítése Bizottság ügyvivő testülete által kiadott közlemény szerint a film újra csak azt bizonyítja, hogy az Amerikai Egyesült Államok a gonosz birodalma, és a „fészek, ahonnan abnormalitás, degeneráció valamint bűnös és romlott erotika szivárog szét az egész világba.” A filmben Bond az Északot Dél-Koreától elválasztó demilitarizált zóna aknamezőjén korrupt kommunista fegyvercsempészeket üldöz egy légpárnás járművön. A koreaiak elfogják és megkínozzák; Bond persze kiszabadul és visszatér helyszínre, de csak azért, hogy le ne késsen egy erotikus zárójelenetről, melynek egy buddhista kolostor a színhelye. (IC)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?