Kijött az új James Bond-film első hivatalos előzetese

London |

<p>Kijött az új James Bond-film, a 007 Spectre - A Fantom visszatér című epizód első teljes hosszúságú előzetese.</p>

A két és fél perces klipben feltűnik Bond, akit immár negyedszerre alakít a filmvásznon Daniel Craig, a Ralph Fiennes által megformált M, Monica Bellucci és Léa Seydoux, a két Bond-lány, a Nemzetbiztonsági Központ új vezetőjét, Max Denbigh-t alakító Andrew Scott és a korábbi beharangozóban csak árnyékba borultan látható Christoph Waltz is, aki Bond ellenfelét, Franz Oberhausert alakítja az új epizódban. A mexikóvárosi, római és londoni képsorokban gazdag előzetest autós üldözések és robbanások is fűszerezik. A Sam Mendes rendezte Spectre középpontjában a kém gyerekkora és legelső küldetése áll. Mendes korábban elmondta: ebben a történetben bontakozik ki a Ralph Fiennes alakította M, a Naomie Harris által megformált Moneypenny és a Ben Whishaw játszotta Q karaktere is. A produkciót beharangozó első reklámfilmet márciusban láthatta a közönség - emlékeztetett a BBC News. A 007-es ügynök kalandjairól szóló 24. hivatalos mozifilm világpremierjét október 26-án tartják Londonban. A magyar nézők november 5-től láthatják a filmet a mozikban. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"195608","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?