Kezdődik a 8. Ördögkatlan Fesztivál

<p>Koncertekkel, kiállításokkal, szabadtéri színházi előadásokkal és más színes programokkal várja az érdeklődőket a kedden kezdődő baranyai 8. Ördögkatlan Fesztivál.</p>

Deák Máté főszervező a felnőtteknek szóló, valamint a családi és gyermekprogramokat is felölelő kínálatból kiemelte a Quimby kedd esti nyitókoncertjét, amelyet a Nagyharsányban felállított nagyszínpadon tartanak meg.    Emellett kitért a szintén nagyharsányi Aralica Iero Hacienda udvar programjaira is, amelynek részeként pénteken spanyol, portugál és dél-amerikai szerzők magyar műfordítóinak kerekasztal-beszélgetését lehet meghallgatni.    Az Ördögkatlannak négy dél-baranyai település, Nagyharsány, Kisharsány, Palkonya és Beremend ad otthont augusztus 4. és 8. között. A fesztivál kínálatában 80 színházi előadás és 150 koncert mellett mintegy 30 kiállítás és 20 irodalmi esemény, 15 filmvetítés és 100 családi program szerepel.    Az idei Ördögkatlan díszvendége Ránki Dezső világhírű zongoraművész, aki Beethoven egyik zongoraversenyét adja elő a Hungarian Studio Orchestrával együtt a beremendi Megbékélés kápolnánál, Dresch Mihály, a magyar dzsessz kiemelkedő alakja, aki két kvartettel lép fel, Wahorn András, aki a Tapasztalt ecsetek nevű, festőművészekből álló formációval és a Búcsúkoncert Zenekar vendégeként is színpadra lép, valamint az Örkény Színház, amely teljes társulatával és négy előadással érkezik az összművészeti eseményre.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?