Két hét múlva örökké

Lucy Kelson ügyvédnő (Sandra Bullock) a környezet, a műemlékek és a polgári jogok védelmének megszállottja. George Wade (Hugh Grant) egy multinacionális cég egoista vezetője, munkája része, hogy pont azokat a dolgokat semmisítse meg, bontsa le és tiporja sárba, amelyek védelméért Lucy oly elhivatottan küzd.

# Lucy Kelson ügyvédnő (Sandra Bullock) a környezet, a műemlékek és a polgári jogok védelmének megszállottja. George Wade (Hugh Grant) egy multinacionális cég egoista vezetője, munkája része, hogy pont azokat a dolgokat semmisítse meg, bontsa le és tiporja sárba, amelyek védelméért Lucy oly elhivatottan küzd. A sors úgy hozza, hogy kénytelenek szövetséget kötni, melynek eredményeképp Lucy jól fizető állást kap George cégénél. A közös munkahelyen töltött évek alatt szinte semmiben sem értenek egyet, mégis furcsamód egész jól kijönnek egymással. Lucy azonban lassan ráébred, hogy munkája során nem tud azzal foglalkozni, ami igazán érdekli, ehelyett inkább kénytelen öltözködési tanácsokkal ellátni főnökét. Meghozza döntését: felmond. És természetesen pont a kéthetes felmondási idő alatt kezd összejönni George egy másik nővel, s ez tudatosítja Lucyben, hogy ő valójában szerelmes a férfiba...

Senki sem vár drámai mélységet, jó történetet és maradandóságot egy efféle limonádétól, a közönség a sztárok miatt ül be: az ő hírnevük az, ami bekergeti a tömeget a moziba. Ez a mozi nem okoz nagyobb meglepetéseket. Szerelmespárok nyugodtan beülhetnek rá, azt kapják, amit vártak: egy ártalmatlan romantikus vígjátékot. És legalább nem olyan émelyítően giccses, mint Meg Ryan filmjei... (mozinet)

Két hét múlva örökké (Two Weeks Notice), színes, amerikai film, 100 perc, Rendezte: Marc Lawrence, Szereplők: Hugh Grant, Sandra Bullock, Alicia Witt, Dana Ivey, David Haig, Heather Burns, Robert Klein

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?