Kultúra

Jack White lengyelül énekeltette a tömeget

Varsó | Jack White egy lengyel születésnapi köszöntőt énekeltetett el a tömeggel keddi varsói koncertjén. A rendhagyó produkció apropója az volt, hogy az amerikai rocksztár lengyel származású édesanyja aznap ünnepelte 88. születésnapját.
Juhász Katalin

2018. október 11. 12:48

Fotó: Instagram

Teresa Bandyk gyermekként érkezett szüleivel az Amerikai Egyesült Államokba, ahol megismerkedett skót származású kanadai férjével. Tíz gyermeknek adott életet, hét fiúnak és három lánynak. Ketten közülük, Meg és Jack megalapították a The White Stripes duót, a kétezres évek elejének egyik legnépszerűbb és leginvenciózusabb rock-projektjét.

Jack White jelenleg Európában turnézik Boarding House Reach című új szólóalbumával. A turné varsói állomásán édesanyja is jelen volt, hogy együtt ünnepeljenek. A koncert közepén a sztár színpadra invitálta őt, majd megkérte a közönséget, hogy énekeljék el közösen a Sto lat című lengyel szülinapi köszöntődalt.

Jack White gyermekkorában jól beszélt lengyelül, és ma is elboldogul „anyanyelvén”. Mivel korábban szigorúan megtiltotta koncertjein a fotózást és videózást, a köszöntésről nem készült felvétel. Mi is csak azt a fotót tudjuk megmutatni, amelyet ő maga osztott meg aznap éjjel közösségi oldalán.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Orvoshiány van, ám a külföldi nem kell

Sokkoló: hibásan elvégzett vérátömlesztés miatt halt meg egy beteg a kassai kórházban

A lakosság csaknem fele egyáltalán nem spórol

Jóváhagyták a pozsonyi körgyűrű képviselői ellenérzését

Grendel Gábor nem igazol át Kiska pártjába

Másfél kilós aranyrögöt talált egy ausztrál hobbikutató

Legfrissebb galériák
Olvasta már?