Ismét startol az elfelejtett énekes

Sugár Bertalan eddigi pályafutását nagy sikerek és nagy eltűnések jellemzik. Dolgozott színházban, tévében, de leginkább popénekesként ismert. ’92-ben 14 évesen jelentette meg az átdolgozásokra épülő Hé, kölyök! című lemezét – a Csöngess be hozzám jóbarát című Generál-dal átdolgozása vált róla slágerré.

Sugár Bertalan eddigi pályafutását nagy sikerek és nagy eltűnések jellemzik. Dolgozott színházban, tévében, de leginkább popénekesként ismert. ’92-ben 14 évesen jelentette meg az átdolgozásokra épülő Hé, kölyök! című lemezét – a Csöngess be hozzám jóbarát című Generál-dal átdolgozása vált róla slágerré. Azóta folyamatosan hallunk vagy nem hallunk róla. ’99-ben tért vissza: a kövér, szemüveges kisfiúból érett férfi lett, és Bery néven két albumot készített, melyek osztatlan sikert arattak a közönség és a szakma körében egyaránt – a második címadó dala, a Váczi Eszterrel előadott Egyedül a magyar zenetörtént legjátszottabb rádiós slágere. A sikerek ellenére nem sokkal a 2001-es terrortámadás után New Yorkba költözött, ahol színészetet tanult. Három év után tért haza. „Nem tudtam legyőzni a honvágyat. Erősebb volt nálam, erősebb mindennél” – mondta. December óta folyamatosan dolgozik az új albumán, amelynek előfutára, a Szeress újra című felvétel a napokban kerül a boltokba maxin. „Nagyon szeretem a dalt. Tele van érzelemmel, ahogyan én is. A reményről és a megbocsátásról szól, mert mindannyian szeretetre vágyunk” – nyilatkozta az énekes, aki szerint a szám bombaként fog robbanni. (p, m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?