Ingyenkoncert Ricky Martinnal

dd

Szeptember 21-én szombaton rendezik meg a Napi Mázli Szuperkoncertet a budapesti Hősök terén, ahol Ricky Martin lesz a fő fellépő. Az esemény ingyenes, de lehet adakozni.

A koncert bevételét teljes egészében karitatív célra, az Ökomenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel a Szerencsejáték Zrt.

Ricky Martin, az 1990-es években befutott latin popikon 52 éves kora ellenére a mai napig aktívan fellép. Olyan slágerekkel lett világszerte ismert, mint a Maria, a Livin' la Vida Loca, a She Bangs és a She's All I Ever Had. Dalaival a latin pop műfajt tette ismét trendivé, és több mint 95 millió albumot adott el.  Számos díjat kapott, két Grammy és öt Latin Grammy is ékesíti gyűjteményét.

A szuperkoncert további fellépői hazai sztárok. T. Danny magyar rapper és dalszerző karrierje 2018-ban a Csak te című slágerrel indult, azóta számos alkalommal megtöltötte már a Budapest Parkot és az Akváriumot. Metzker Viktória négyszeres év DJ-je, Fonogram díjas előadó. Regán Lili szintén DJ, és szintén négyszer vihette hazaz Az év DJ-je díjat, egy alkalommal pedig ő lett az év felfedezettje. Az est legnagyobb sztárja, Ricky Martin a tervek szerint 20.15-kor lép színpadra. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?