Indul a magyar Horná Dolná

<p>A Markiza tévécsatorna nagysikerű sorozatát, a Horná Dolnát adaptálja az RTL Klub. A mi kis falunk címmel február 2-án, csütörtökön este a Barátok közt után indul a széria.</p>

A sorozat egy kis falu, Pajkaszeg mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy embereket is gyógyító állatorvos és egy autómániás szépfiú fociedző. A remek szereposztásnak köszönhetően biztos, hogy a szereplők egy-egy mondata szállóigévé válik majd. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel pedig olyan keretbe helyezi a sorozatot, amely hétről-hétre garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást. „A magyar verzió a szlovák sorozaton alapul. A karakterek és a történetek hasonlóak lesznek, ám a hangulat hamisíthatatlanul magyar lesz.” – mondta Pécsi Norbert az RTL Klub sajtóreferense.  A sorozat főszerepeiben ismert színészek lesznek láthatóak. Csuja Imre polgármestert, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző rendőrt, Bánki Gergő polgármester-jelöltet, míg Udvaros Dorottya az ő anyját alakítja majd, de Lovas Rozit és Bata Évát is központi szerepekben láthatják hamarosan a nézők. Íme A mi kis falunk előzetese:[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"262729","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] Itt pedig a Horná Dolná trailere:[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"262730","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] (dennikn.sk, 24.hu) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?