II. Gömöri Honismereti Vándortábor

A Gömöri Ifjúsági Társaság 2002. július 2-tol július 6-ig rendezi meg második honismereti vándortáborát az alapiskolák 6–9-ik évfolyamait látogató tanulók számára.

A Gömöri Ifjúsági Társaság 2002. július 2-tol július 6-ig rendezi meg második honismereti vándortáborát az alapiskolák 6–9-ik évfolyamait látogató tanulók számára.

A rendezvény résztvevoi a legtöbb útszakaszt gyalog teszik meg, megismerve közben a vidék hagyományait, a Gömör-Tornai Karszt festoi szépségu tájait, valamint a természettel való együttélés szabályait.

A programban barlangi túra, íjászat, fürdés, kézmuves-foglalkozás és különféle eloadások szerepelnek.

A Rozsnyóról induló vándortábor állomásai: Tornalja–Sajógömör–Beretke–Gömörszollos–Aggtelek–Jósvafo–Kecso–Borzova–Gombaszög.

A szállás sátrakban lesz, a szervezok napi háromszori étkezést biztosítanak a fiataloknak.

Részvételi díj: A résztvevok a támogatóknak köszönhetoen (a Szlovák Köztársaság Kulturális Minisztériuma, az Illyés Közalapítvány, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatósága, Beretke Község Önkormányzata, valamint helyi vállalkozók) a teljes költség egy részét, 700 Sk-t fizetik.

Jelentkezni június 14-ig lehet a következo címen:

Gömöri Ifjúsági Társaság

Námestie Baníkov 33

048 01 Rožoava

Tel./fax: 058/ 732 99 35

Mobil: 0903/ 868 103

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?