Idén is lesz Komáromban Borostyán Fesztivál

AJÁNLÓKomárom. Június 20. és 22. között 21. alkalommal rendezik meg a Borostyán Fesztivált, a folkzene komáromi ünnepét.

AJÁNLÓ

Komárom. Június 20. és 22. között 21. alkalommal rendezik meg a Borostyán Fesztivált, a folkzene komáromi ünnepét. A szervező, a fesztivál névadójának is számító Borostyán együttes általában úgy állítja össze a fellépők listáját, hogy a „húzónevek” mellett kevésbé ismert formációk is helyet kapjanak a műsorban. A kínálatot idén is a zenei sokszínűség jellemzi, és a szervezők a legkisebbekre is gondoltak.

A fesztivál szombaton 18 órakor az Európa-udvarban a Borostyán akusztikus koncertjével kezdődik, majd másnap 16 órától a Tiszti pavilon szabadtéri színpadán folytatódik az UDU People, a Kicsi Hang, a Borostyán, a Kaláka, valamint a Vadkerti Imre, Emmer Péter, Madarász András, Sipos Dávid és Zsapka Attila alkotta „szupergroup” fellépésével. Hétfőn délelőtt 10 órától a kicsiket várja a Tiszti pavilon amfiteátrumába a helyi Zsebsün együttes. Este héttől ugyanott az Acoustic Flames, majd a Locomotív Revival Band lép fel. (juk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?