Holtan találták Cory Monteitht, a Glee 31 éves sztárját

<p>Holtan találták egy szállodai szobában Cory Monteith 31 éves kanadai színészt, a Glee - Sztárok leszünk! című amerikai tv-sorozat egyik szereplőit. Halálának oka egyelőre ismeretlen, de elképzelhető, hogy kábítószerélvezettel függ össze.</p>

A vígjátékszériában Finn Hudson szívtipró iskolai futballistát alakító színészt szombatra virradóan találták holtan egy vancouveri belvárosi szálloda 21. emeletén lévő szobájában.     A hatóságok egyelőre semmit sem közöltek a halál lehetséges okáról, de azt megerősítették, hogy nem gyanakodnak idegenkezűségre.    A szálloda személyzete szerint Monteith egyedül tért vissza szobájába szombat hajnalban, és egyedül volt, amikor meghalt, órákkal a felfedezése előtt.    A kanadai és az amerikai média nem tartja kizártnak, hogy fiatal színész halála összefügg drogfüggőségével, amelyről már hosszabb ideje nyíltan beszélt. Kábítószerekkel már tizenéves korában megismerkedett, az első drogelvonón 19 évesen vett részt. Idén is átesett már egy elvonókúrán, de azt nem tudni, milyen szernek volt a rabja.    A kanadai Alberta tartományból származó színésznek a Glee - Sztárok leszünk" című, egy ambiciózus iskolai kórusról szóló zenés vígjátéksorozat hozta meg az áttörést 2009-ben. Monteith a forgatások során összejött partnerével, Lea Michele-lel.    A sorozat producere és a Fox televízió "kivételes tehetségnek és még kivételesebb személynek" nevezte a fiatalon elhunyt színészt.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?