Holly Valance: irány a bíróság

Az ausztrál énekesnőt a napokban beperelte egykori menedzsere. Scott Michaelson elmondása szerint hosszú éveken keresztül egyengette Holly karrierjét, aki miután befutott, egyszerűen kirúgta őt. Nemcsak szerződést szegett az énekesnő, hanem elfelejtette kifizetni Scott jussát is.

Az ausztrál énekesnőt a napokban beperelte egykori menedzsere. Scott Michaelson elmondása szerint hosszú éveken keresztül egyengette Holly karrierjét, aki miután befutott, egyszerűen kirúgta őt. Nemcsak szerződést szegett az énekesnő, hanem elfelejtette kifizetni Scott jussát is. A Kiss Kiss előadója természetesen tagadja az ellene felhozott vádakat, és csak annyit fűzött hozzá az ügyhöz, hogy feltehetően rajta akar meggazdagodni a nem túl sikeres menedzser.

Holly Valance színészként kezdte a pályafutását egy ausztrál szappanoperában, ahonnan már egyenes út vezetett a pop karrier felé. Ekkor rúgta ki Michaelsont. A vádló nem kevesebb, mint ötmillió dollárt követel egykori istápoltjától. (z,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?