HĺRSZOLGÁLAT

Csúszik az új We Are The World
Decemberben a ZeneZóna is beszámolt arról, hogy az új Band Aid-dal sikerén felbuzdulva két világhírű amerikai producer, Jermaine Dupri és Quincy Jones elhatározta, hogy elkészítik a We Are The World új változatát.

Csúszik az új We Are The World

Decemberben a ZeneZóna is beszámolt arról, hogy az új Band Aid-dal sikerén felbuzdulva két világhírű amerikai producer, Jermaine Dupri és Quincy Jones elhatározta, hogy elkészítik a We Are The World új változatát. A dal bemutatója február tizenharmadikán, a Grammy gálán lett volna, a napokban viszont bejelentették, hogy később mutatják be. (z, p)

Sheryl Crow duplázásra készül

Az amerikai énekesnő tavaly visszavonultan élt kerékpárversenyző barátjával, így idén nem is egy, hanem rögvest két nagylemezzel jelentkezik. Lesz egy elgondolkodtató, mélyebb, kevésbé slágeres lemeze és egy könnyed, vidámabb hangzású. „Előbb a művészi albumot, majd a poplemezt jelentetem meg. A művészi korong dalait valószínűleg nem fogják játszani a rádiók, mivel szívből jövő, őszinte, lecsupaszított felvételek szerepelnek rajta, a szövegvilágát tekintve mélyebb tartalommal, mint a másik, amelyet őszre tervezek. Az albumok már nagyjából elkészültek. Nagy késztetést, egyfajta belső sürgetést éreztem arra, hogy megírjam a dalokat, ebből kifolyólag könnyen ment a munka” – elmélkedett Sheryl. (z, p)

Harry Potterhez ír dalt a Franz Ferdinand

Gőzerővel zajlik a Harry Potter negyedik részének forgatása. A film zenéjét többek között a Franz Ferdinand készíti. „Van egy jelenet a filmben, amikor a csúnya nővérekből álló zenekar játszik, és oda kell valami ütőset kitalálnunk. Még az is lehet, hogy mi is beállunk a csapatba” – mesélte a frontember, Alex Kapranos. Közben készülnek a második Franz Ferdinand-album dalai is, amelyet a zenészek 2005 első felére ígérnek. (z, p)

Kifütyülték Ashlee Simpsont

A fiatal amerikai énekesnő a Saturday Night Live című népszerű televíziós műsorban szerepelt néhány hete. Egy bakinak köszönhetően nézők milliói győződhettek meg arról, hogy nem élőben adta elő a dalát, ugyanis mást kezdett el énekelni, mint ami a hangszórókból szólt. Azóta minden lehetőséget megragad annak bebizonyítására, hogy ő tulajdonképpen tud énekelni, csak akkor éppen kímélnie kellett a hangját. A napokban egy focimeccs döntőjének félidejében próbálta meg szórakoztatni a közönséget, de a drukkerek nem igazán díjazták a fellépést, kegyetlenül kifütyülték a fiatal énekesnőt. Ashlee Simpson első tengerentúli turnéjára február tizennyolcadikán indul, amelyre a történtek ellenére szépen fogynak a belépőjegyek. (z, p)

Külön utakon a Busted tagjai

Bekövetkezett az, amitől az angol zenekar rajongói már egy ideje tartottak. A banda szóvivője bejelentette, hogy a srácok a jövőben nem kívánnak együtt dolgozni. A szóvivő elmondta, hogy a zenekar énekese, Charlie Simpson a Fightstar nevű új rockbandájára szeretne koncentrálni, a két másik taggal kapcsolatban pedig csak annyi biztos, hogy egy időre szeretnének visszavonulni, és alaposan kipihenni magukat. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?