HĺRSZOLGÁLAT

Ozzy Osbourne független lemezei
A világhírű rocker rövidesen piacra dob egy négy cédéből álló csomagot. A korongokról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy az egyiken klasszikus slágerek saját átdolgozásai szerepelnek.

Ozzy Osbourne független lemezei

A világhírű rocker rövidesen piacra dob egy négy cédéből álló csomagot. A korongokról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy az egyiken klasszikus slágerek saját átdolgozásai szerepelnek. A Black Sabbath legendás énekese bejelentette, hogy a The Rolling Stones Sympathy For The Devil és a The Beatles In My Life című slágerének átdolgozása is helyet kap a lemezen. Ozzy mostantól független előadó, korábban a Sonyval állt szerződésben, de elhagyta a céget. Lépését azzal indokolta, hogy megunta a közös munkát. Bennfentesek szerint azonban a lányával való bánásmód miatt döntött így az énekes, ugyanis a Sony kirúgta Kellyt, miután a Shut Up című lemezéből a tengerentúlon mindössze 15 ezer példány fogyott. (z, p)

A Bee Gees válogatáskorongja

A legendás együttes tavaly oszlott fel, miután elhunyt Maurice Gibb. Barry és Robin Gibb a napokban bejelentette, hogy novemberben kerül a boltokba a Bee Gees legnagyobb slágereit tartalmazó gyűjtemény. Tizenkilenc dal lesz hallható rajta, köztük a Stayin’ Alive, a Tragedy, a You Win Again és a How Deep Is Your Love is. Az utolsó felvétel a 2001-ben kiadott Man In The Middle lesz, a testvérek ezzel tisztelegnek Maurice emléke előtt. A lemezhez egy DVD is párosul, melyen láthatjuk, milyen volt a zenekar a színfalak mögött. (z, p)

A TNT koncertlemeze

A napokban jelenik meg Áky és Inti júniusi, Kisstadionbeli koncertjét tartalmazó korongja. A Koncert a Kisstadionban című album egy ajándék DVD-vel egészül ki, gondolva azokra is, akik valamilyen oknál fogva kihagyták a nagysikerű fellépést. (z, p)

Jamelia filmdala

A Superstar című dallal befutott egzotikus énekesnő Sam Brown slágerét, a Stop címűt dolgozta át. Az eredeti dal 1988-ban világszerte hatalmas sikert aratott. Az átdolgozás a Bridget Jones-film második részének egyik betétdala. „Nagyon kedvelem a Bridget Jones első részét, így el sem akartam hinni, hogy szerepel a dalom a második részben. Még nem tudom, hogy mit fogok viselni a film bemutatóján, de egy biztos, Bridget-cipő nem lesz rajtam “ – nyilatkozta az angol énekesnő. (z, p)

Fiatal anyukák szórakozása

Björk szerint a fiatal anyukáknak szükségük van arra, hogy néha a barátaikkal elmenjenek szórakozni. Az izlandi énekesnő a Neon című magazinnak nyilatkozott. „Amikor megszületett a kislányom, úgy éreztem, hogy nincs fontosabb dolog a világon, és lekötötte minden szabad percemet. De később rájöttem, hogy néha szórakozni is kell egy kicsit, közösen a fiatal anyukákkal. Ilyenkor ugyanúgy táncolunk és iszogatunk a különféle klubokban, mint a többi ember” – mondta. (z, p)

Bonoék féltik a trónjukat

Jó ideje a U2-t tartják a földkerekség legjobb zenekarának, ám Bonoék úgy érzik, hogy a skót Franz Ferdinand erősen megingatta a trónjukat. Az ír rocker szerint a közelmúltban feltűnt együttesnek minden esélye megvan arra, hogy átvegye az elsőséget, persze ezt ők nem fogják hagyni. „Annyira magabiztosak, hogy az elképesztő! Számunkra ez olyan, mintha megcsíptek volna, sokkal jobban felszívjuk magunkat, és ahelyett, hogy feladnánk, még jobban hajtunk majd” – ígérte Bono. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?