HĺRSZOLGÁLAT

P. Diddy vad, erotikus bulija
A rapperről eddig is köztudott volt, hogy háza gyakorta igencsak vad buliknak ad otthont, a legutóbbi azonban minden eddigit felülmúlt. P. Diddy partiján ugyanis jó házigazda módjára arra kért mindenkit: érezzék jól magukat, vetkőzzék le gátlásaikat és ruháikat.

P. Diddy vad, erotikus bulija

A rapperről eddig is köztudott volt, hogy háza gyakorta igencsak vad buliknak ad otthont, a legutóbbi azonban minden eddigit felülmúlt. P. Diddy partiján ugyanis jó házigazda módjára arra kért mindenkit: érezzék jól magukat, vetkőzzék le gátlásaikat és ruháikat. Ennek Bruce Willis örült leginkább, meg sem várva Puffy monológját, alsónadrágját ledobva ugrott a medencébe néhány hölgy társaságában. Akadtak azonban olyanok is, akik a nem kevés alkohol ellenére megtartották szemérmességüket, nem akaródzott nekik levetk#zni. #ket rövid úton kitessékelték a házigazda test#rei, mondván ne rontsák itt a buli hangulatát... A másnapi kijózanító ébredés P. Diddyt szembesítette tetteivel, így egy közleményben tudatta, nem volt szó a meztelenkedést nem vállalók kitessékelésér#l, s#t meztelenkedésr#l sem volt szó, de köszöni az ötletet, nagyon jónak tartja... (z,p)

Hamarosan jön Hevesi Tamás új lemeze

A Van egy hely című album dalain három évig dolgozott az énekes. „Szerintem eddigi legjobb lemezemet készítettem el. A fellépéseimen már eljátszottam néhány új dalt, és mindenhol nagyszerű volt a fogadtatás.” Az album egyik különlegessége a Szomszéd fűje mindig zöldebb című groteszk dal, amelyet a színészi képességekkel is megáldott zenész a szájával kibocsátott hangokkal ad elő. Hallható lesz rajta a Jeremy című dal is. Ezzel vált ismertté a nyolcvanas évek második felében a Hevesi testvérek által megalapított Névtelen Nulla. „Nem telik el úgy koncert, hogy nem követelnék a Jeremyt, így úgy éreztem, itt az ideje, hogy végre cédén is megjelenjen. Két változatban készítettük el. Az egyik duett, amelyet egy csodálatos hangú hölggyel énekelek” – nyilatkozta Tamás, akinek munkáját kiváló zenészek segítették. Mintegy ötven muzsikus működik közre az albumon, amelyen szimfonikusok által kísért dalok is szerepelnek. Az új Hevesi-nagylemez a tervek szerint augusztus végén kerül a boltokba. (b,p)

The Doors koncert a Wembley-ben

Az újjáalakult zenekar jelenleg világkörüli koncertkörúton van. Jim Morrison énekes 1971-es halála óta ez az első alkalom, hogy a The Doors koncertturnéra indult. Az elmúlt héten jelentették be, hogy a zenekar december tizenegyedikén a Wembley Stadionban lép fel. A jelenlegi felállás: Ray Manzarek és Robbie Krieger a Cult együttes énekesével, Ian Astbury-val lép fel, ő próbálja meg pótolni Morrisont. A turné alatt rögzítik az új album anyagát. (z,p)

Christina Aguilera új videoklipje túl szexi

Az imidzsére gondosan ügyelő énekesnő hadat üzent az MTV brit zenei csatorna vezetőinek, amiért azok csak cenzúrázva hajlandók bemutatni a legújabb, Can’t Hold Us Down című dalához készült, fülledt erotikával tűzdelt videoklipet. Az illetékesek szerint ugyanis a klip szexcentrikus, túlságosan is merész, tekintve, hogy az énekesnő rajongótábora főleg tizenéves lányokból áll. Christina azonban úgy gondolja, csupán azért részesül más bánásmódban, mert a nők esetében még mindig kevésbé fogadják el a szexualitás nyílt kifejezését. Azzal érvelt, hogy számos férfi rapper jelenik meg hasonló vagy még durvább dalszövegekkel és klipekkel, amelyek gond nélkül átjutnak a rostán. „Azért ez elég nevetséges. Tele van a tévé olyan hip-hop videókkal, amelyek szexuális tárgyként mutatják be a nőt, de ha egy nő csinál ilyet, azon mindenki megbotránkozik. Úgy tesznek, mintha én lennék az első a világon, mintha sosem láttak volna olyan nőt, aki tisztában van a szexuális vonzerejével, a testével, és teljes mértékben uralja azt” – ecsetelte a popdíva (o,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?