Hamvait a Gangeszbe szórták

Harrison Krisna-hívő volt, utolsó perceiben is a Hare Krisnát kántálta. Az énekes-gitáros utolsó kívánsága volt, hogy csöndben, hírverés nélkül temessék el. Nem szeretett volna Nagy-Britanniában vagy Svájcban meghalni, ezért is utazott egy barátjához Los Angelesbe, mikor orvosai közölték vele, hogy már gyógyíthatatlan.

Harrison Krisna-hívő volt, utolsó perceiben is a Hare Krisnát kántálta. Az énekes-gitáros utolsó kívánsága volt, hogy csöndben, hírverés nélkül temessék el. Nem szeretett volna Nagy-Britanniában vagy Svájcban meghalni, ezért is utazott egy barátjához Los Angelesbe, mikor orvosai közölték vele, hogy már gyógyíthatatlan. Bár Ringo Starr és Paul McCartney szerettek volna vele lenni, végül telefonon búcsúzott el tőlük. Csupán felesége, fia és két Krisna-hívő volt mellette az utolsó órán. Holttestét a halál beállta után néhány órával már el is hamvasztották. A zenész felesége és fia ezután utaztak az indiai Varanasiba, hogy Harrison hamvait a Gangeszbe szórják. (m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?