Gyászol a Rolling Stones

MTI-HÍRLemondta az ausztráliai Perthben meghirdetett koncertjét a Rolling Stones, miután L'Wren Scott divattervezőt, Mick Jagger barátnőjét tegnapelőtt holtan találták.

MTI-HÍR

Lemondta az ausztráliai Perthben meghirdetett koncertjét a Rolling Stones, miután L'Wren Scott divattervezőt, Mick Jagger barátnőjét tegnapelőtt holtan találták. Az együttes hat koncertből álló ausztráliai és új-zélandi turnéja ma kezdődött volna Perthben.

Jagger és a zenekar többi tagja hétfőn landolt a perthi repülőtéren egy magángéppel. A tervek szerint legközelebb szombaton Adelaide-ben lépnek fel.

A 49 éves L'Wren Scott divattervező, stylist holttestére asszisztense bukkant rá manhattani lakásában helyi idő szerint hétfőn 10 órakor. A rendőrség szerint öngyilkosság történt, Scott felakasztotta magát. A halál okát azonban hivatalosan az orvosszakértői vizsgálat dönti majd el. Idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak.

Mick Jagger szóvivője szerint a 70 éves énekest mélyen megrázta és letaglózta barátnője halála.

Scott modellként kezdte pályafutását, majd felkapott hollywoodi stylist és divattervező lett. Több mint tíz éve volt Mick Jagger barátnője.

Asszisztense azért ment fel hozzá, mert 90 perccel korábban kapott tőle egy SMS-t, hogy keresse fel, azt azonban Scott nem indokolta meg, miért kéri erre. A rendőrség szerint a stylistot térdelve találták meg, egy sállal a nyaka körül, amely egy ajtókilincshez volt kötve. Múlt hónapban Scott a termékek késésére hivatkozva törölte a londoni divathétre tervezett bemutatóját. Ruháit olyan hírességek hordták, mint Madonna, Nicole Kidman, Penélope Cruz és az amerikai first lady, Michelle Obama. Mick Jagger fellépőruháit is ő tervezte.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?