Gwen a legkeresettebb producerekkel dolgozott

Gwen Stefani hamarosan megjelenő szólólemeze a Love, Angel, Music, Baby címet kapta. A szőke énekesnő művészeti vállalkozásnak tartja az albumot, és sztárproducerek egész sorát verbuválta maga köré.

Gwen Stefani hamarosan megjelenő szólólemeze a Love, Angel, Music, Baby címet kapta. A szőke énekesnő művészeti vállalkozásnak tartja az albumot, és sztárproducerek egész sorát verbuválta maga köré. „Rengeteg olyan zenészt ismerek, akikkel már korábban is akartam dolgozni, ám a dalok biztosan nem passzoltak volna a No Doubt stílusához. Tulajdonképpen emiatt vágtam bele” – mondta. Olyan producerek voltak a segítségére, mint Andre 3000, Dallas Austin, Dr. Dre, a The Neptunes, a Depeche Mode-os Martin L. Gore és a Eurythmics-ből ismert Dave Stewart. „Kezdetben nem voltam biztos abban, hogy ki tudok teljesedni. De sikerült. A végére olyanok lettünk, mint egy nagy zenekar. Hatalmas élmény volt velük dolgozni. Andre 3000 fejéből sorra pattantak ki a jobbnál jobb ötletek. Sokszor nehéz is volt követni” – kommentálta a stúdiófelvételeket az énekesnő.

A rádiók már játsszák az album beharangozó dalát, a What You Waiting For? címűt. Rövidesen maxi cédén is megjelenik. Gwen meglehetősen elfoglalt lesz a következő hónapokban, hiszen a szólólemeze mellett decemberben mutatják be első, The Aviator című játékfilmjét, amelyben Leonardo DiCaprio oldalán tűnik fel, és boltokba kerül a saját tervezésű divatkollekciója is. (z, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?