Gangnam Style-mánia

JUHÁSZ KATALINNem lett igazuk azoknak, akik rövid életet jósoltak a Gangnam Style-jelenségnek.

JUHÁSZ KATALIN

Nem lett igazuk azoknak, akik rövid életet jósoltak a Gangnam Style-jelenségnek. A dél-koreai rapper, Psy újabban már nem csak rajongóival, hanem magas állami vezetőkkel is egyre gyakrabban találkozik, ami természetesen tovább gerjeszti a felhajtást.

Legutóbb Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke jelentette ki egy helyi rádióban, hogy el tudná táncolni Psy koreográfiáját. Előtte London polgármestere próbálta ki nyilvánosan a híres lovaglós táncot, de David Cameron brit kormányfő is elkápráztatta már feleségét a bizarr mozdulatokkal egy magánrendezvényen, ahol történetesen újságírók is voltak. És ne feledkezzünk el a szintén dél-koreai ENSZ-főtitkár, Ban Ki Mun humorosnak szánt kijelentéséről, hogy tudniillik Psy elorozta tőle „a legismertebb dél-koreai” titulust. A világszervezet vezetője ezután mosolyogva fényképezkedett Psy társaságában, kezeit a jellegzetes pózba helyezve.

A Gangnam Style-klip négy hónappal ezelőtt került fel a YouTube-ra, és mára a videomegosztó történetének legnézettebb zenés klipje lett – 814 millió letöltésnél tart, de ezt a számot nem is érdemes leírnunk, holnapra úgyis tovább növekszik.

A 34 éves rappert meghívták előadónak az Oxfordi Egyetem patinás Union klubjába, ahol korábban Ronald Reagen vagy a dalai láma szólalt fel. Nemrég pedig Madonnával ropta a Gangnam Style-t a New York-i Madison Square Gardenben, a popdíva koncertjén.

Szóval nem tudni, mivé fajul ez az őrület, mikor csillapodnak a hullámok. Kíváncsian várjuk, kit környékez meg legközelebb Psy ügyes menedzsmentje, ki mellett láthatjuk őt vigyorogni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?