Foghíjas nézőtér a tardoskeddi West Music Festen

Tardoskedd |

<p>Rengeteg jó zene, lovaglás, sportversenyek, fesztiválszervezés felsőfokon – ez várta a hétvégén a West Music Fesztiválra kilátogatókat.</p>

Ami azonban már a belépéskor feltűnt, hogy a zenei programok iránt érdeklődők száma korántsem volt arányban a műsor színvonalával. Deák Bill Blues Band, a Dinamit együttes, Ska Pra Šupina, René Lavko & the DownTown, Rocking Rockcats, a csallóközcsütörtöki Phoenix, és még sorolhatnám a jobbnál jobb zenekarokat, akik a nagysátor alatt zenéltek két napon át, valamint az érsekújvári b3 és ccx diszkók lemezlovasai, akik a táncsátor alatt keverték a talpalávalót – a mindössze alig félezer látogatónak. A fesztivál szervezője, Mojzes Miklós nem is tagadta csalódottságát a foghíjas nézőtér láttán. Pedig akik ott voltak, csak dicsérni tudták a jó műsort, a profi szervezést.

„Bár anyagilag nagyot buktam a fesztiválon, nem adom fel, jövőre újra lesz West Music Fest” – nyilatkozta a főszervező. (kp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?