Fogamzásgátlás – lízingre

A nőgyógyászok pozsonyi szakmai találkozóján Paul van den Brekel az Organon vezérigazgatója beszámolt a korszerű fogamzásgátló szer, a felsőkar bőre alá beültethető, kb.

A nőgyógyászok pozsonyi szakmai találkozóján Paul van den Brekel az Organon vezérigazgatója beszámolt a korszerű fogamzásgátló szer, a felsőkar bőre alá beültethető, kb. 2 mm vékony, gyufaszál nagyságú pálcika közkedveltségéről, amely három éven át folyamatosan meggátolja a tüszőrepedést, és egyszerűsíti a nem kívánt terhesség elleni védekezést. Mivel az implantátum nem tartalmaz ösztrogén hormont, azoknál is alkalmazható, akik trombózisveszély vagy magas vérnyomás miatt eddig nem használhattak fogamzásgátlót. Nem elhanyagolható magas fokú megbízhatósága, 73 429 ciklus ellenőrzésénél egyetlen terhesség sem fordult elő! További előnye az, hogy kíméli a májat,megszünteti a menstruációs fájdalmakat. A nőket csupán havi vérzésük rendszertelen jelentkezése zavarhatja. – Az Organon gyógyszertársaság tisztában van azzal, hogy az implantátum ára miatt sokan – bár szeretnék – nem élhetnek ezzel a lehetőséggel. A kizárólagos gyógyszerforgalmazóval és egy tapasztalt lízingtársasággal közösen lehetővé tettük a fogamzásgátló szer részletfizetéssel történő megvásárlását – ismerteti az egyedülálló lehetőség feltételeit Lenka Lenčuchová termékmenedzser. Az ügyintézés egyszerű: a nőgyógyásznál bizonyos okmányok felmutatásával ki kell tölteni az öt vagy tíz hónapra szóló szerződést. A gyógyszertárban nyugtázzák a szerződést, s ezer korona ellenében a patikus kiadja a fogamzásgátlót, amelyet a nőgyógyász ültet a felsőkar bőre alá. Bővebb tájékoztatás a www.implantat.sk honlapon olvasható. (erf)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?