Magyar-amerikai filmes társaság alakult Los Angelesben

film
Los Angeles |

A magyarországi filmes alkotók amerikai kapcsolatteremtését segítő filmes társaság alakult Kaliforniában.
 

A társaságot Bunyik Béla hívta életre, Hungarian American Film-Theater Society (Magyar-Amerikai Filmszínházi Társaság) néven. Tagjai a magyar film- és színházi élet jeles képviselői, valamint az Egyesült Államokban dolgozó magyar származású filmesek. 

Bunyik Béla - aki a Magyar Nemzeti Filmalapot is képviseli Los Angelesben - az MTI-nek telefonon elmondta: az új, laza szervezet célja lehetőséget adni kapcsolatépítésre és tapasztalatcserére mindazoknak a hazai színészeknek, filmkészítőknek, akik közelebb szeretnének kerülni Hollywood világához.
 

A társaság első rendezvénye az Oscar-díj gálaestje előtti összejövetel lesz március 3-án Brentwoodban, a magyar konzulátus reprezentatív klubjában. A résztvevők Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjének világsikere és Oscar-díjra jelölése előtt tisztelegnek majd. 

A rendezvényen az Oscar-gálára érkező magyarországi művészek mellett részt vesznek Hollywoodban élő magyar filmesek, és a szervezők reményei szerint ott lesz Andy Vajna, valamint a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója, Havas Ágnes is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?