Film készült a bloggerlány tragédiájáról

ll

Alig egy éve tele volt a világsajtó a 22 éves Gabby Petito meggyilkolásával – mi is foglalkoztunk az utazó blogger és vőlegénye tragédiába torkoló közös túrájával, amelyből máris játékfilm készült.

Az amerikai Lifetime csatornán október 1-én bemutatott The Gabby Petito Story rendezője Thora Birch, aki többször nyilatkozta, hogy nem a nyereségre hajtottak, hanem Gabby előtt szeretnének tisztelegni a filmmel, illetve felhívni a figyelmet a mérgező párkapcsolatok veszélyeire. A két főszereplő Skyler Samuels és Evan Hall.

A producerek elkezdték ugyan az egyeztetést az áldozat családjával, de a tárgyalások megrekedtek, és a lány szülei végül nem adták áldásukat a forgatókönyvre. Bár a közösségi médiának, a rendőrségi felvételeknek és szemtanúknak köszönhetően a történet jól dokumentált, továbbra is vannak homályos pontok. Az amerikai sajtóban sokan támadják az alkotókat, mondván, hogy ennek a filmnek még nem volt itt az ideje.

A pár tavaly nyáron indult el Floridából a nyugati partra, és naponta készítettek videóblogot. Aztán egyszer csak megszakadt a sorozat, a vőlegény egyedül érkezett haza, és nem volt hajlandó megmondani, hová lett a menyasszonya. Aztán ő is eltűnt. Később megtalálták a lány holttestét, akit megfojtottak, később pedig a fiúét, aki öngyilkos lett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?