Feloszlik a Sugababes?

Az utóbbi időben egyre többet lehet olyan híreket hallani, hogy feloszlik az angol lánytrió. A Sugababes eddigi pályafutása során már adódtak igencsak heves viták a tagok között. Az egyik ilyen ahhoz vezetett, hogy távozott az alapító tag, Siobhan Donaghy.

Az utóbbi időben egyre többet lehet olyan híreket hallani, hogy feloszlik az angol lánytrió. A Sugababes eddigi pályafutása során már adódtak igencsak heves viták a tagok között. Az egyik ilyen ahhoz vezetett, hogy távozott az alapító tag, Siobhan Donaghy. Azóta már szólókarrierbe kezdett énekesnő igencsak rosszkor időzítette a távozását, hiszen röviddel rá a második albumukkal váltak csak igazán népszerűvé a lányok. A sikert már az új tag, Heidi arathatta le Siobhan helyett. Keisha, Heidi és Mutya azonban továbbra sem jönnek ki túl jól egymással. Állítólag a munkájukon kívül semmilyen kapcsolat nincsen közöttük, már beszélő viszonyban sincsenek. Nemrég bejelentették, hogy elmarad a télre tervezett turnéjuk is. A csapat szóvivője sietett cáfolni a napvilágot látott pletykákat, amelyek szerint a Sugababes hamarosan feloszlik. „Ha több ember együtt van, akkor mindig adódnak vitás kérdések. Most valóban összekaptak a lányok, de biztos vagyok abban, hogy rövidesen megbeszélik a dolgokat” – mondta a szóvivő. (z,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?