Eminem újabb áldozatai

Már az amerikai kislemezlista első tízes mezőnyében szerepel Eminem új albumának beharangozó dala, a Just Lose It. A polgárpukkasztó felvétel és a hozzá készült videoklip kapcsán ismét az újságok címlapjára került.

A videóban görbe tükröt állít zenésztársai elé, közülük elsőként Michael Jackson adott hangot a felháborodásának. A Just Lose It egyik témája a pop egykori királyának közismert gyermekmolesztálási ügye. A Jackonak öltözött Eminem a klipben kisfiúkat csábít el, ugrándozik velük egy ágyon, s közben azt énekli, hogy „gyertek gyerekek a kuckómba”. A plasztikai műtétek tucatjain átesett énekes külsején is viccelődik, felidézi a Pepsi 1984-es reklámfilm-forgatását, amikor véletlenül meggyulladt a frizurája, de nemcsak a haja kap lángra, hanem az orra is leesik, ezzel utalva arra a híresztelésre, hogy a sok műtét miatt a sztár elvesztette az orrát. A kigúnyolt Jacko személyes támadásnak tartja a videót, perrel fenyegetőzik, és felszólította a televíziós csatornákat, hogy vegyék le a műsorukról. „Rendkívül dühös vagyok. Szeretem Eminemet, de a klipje sokkolt. Tiszteletlen velem, a gyermekeimmel, a családommal és az egész társadalommal szemben. Gyalázkodó, hazug, lealacsonyító és érzéketlen” – nyilatkozta Jacko az egyik Los Angeles-i rádiónak. Egyelőre csak a hozzá közel álló Black Entertainment nevű tévé alapító elnöke, Robert Johnson tiltotta le a klipet a csatorna műsoráról. Egyébként nem ez az első eset, hogy Eminem gúnyt űz Jackoból. 2003-ban egy Glasgow-i szálloda ablakában elparodizálta hírhedt „gyerekkiejtős” esetét.

A rapper nem csupán Jacksont támadja a videóban, hanem Madonnát és MC Hammert is. Pontosan úgy néz ki, mint a popkirálynő a Blonde Ambition című turnéján. Szőke lófarokkal, erősen kisminkelve, kúp alakú melltartóban és rózsaszínű fűzőben páváskodik a színpadon, majd véletlenül megégeti az egyik mellét, miután túl közel táncikál egy égő gyertyához.

Az elmúlt években Britney Spears, Moby, Bill Clinton, a Spice Girls és az *NSync is Eminem áldozataivá váltak, így Madonna, MC Hammer és Jacko nem az elsők, sőt feltehetőleg nem is az utolsók, akiket a botrányhős kigúnyol. (o, z, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?