Előrendelésben elfogyott egy cím és szerző nélküli könyv

dd

Máris eladási rekordot döntött egy júliusban megjelenő, cím és szerző nélküli könyv, mert elterjedt róla, hogy Taylor Swift írta, vagy róla szól. Remélhetőleg BTS-rajongók is vannak az előrendelők között, mert a kiadó a minap elárulta, hogy a könyv a koreai fiúcsapat eddigi pályafutását taglalja. 

Az amerikai énekesnő rajongói különböző dátumokból és számokból vontak le messzemenő következtetéseket. A webshopokban a 4C Untitled Flatiron Nonfiction Summer 2023 elnevezéssel szerepelt a könyv, azt viszont egy kiszivárgott dokumentum alapján tudni lehetett, hogy egy 544 oldalas memoárról van szó, amelyben 40 fénykép van, egymillió darabot adnak ki belőle első körben, és július 9-én jelenik meg – ezek egyébként valóban arra engednek következtetni, hogy egy világsztár memoárjáról van szó. A kötetről a könyvesboltokkal is mindössze annyit közöltek, hogy globális érdeklődésre és komoly publicitásra számot tartó kötetről van szó.

A Flatiron Books kiadó friss közleményéből azonban kiderült, hogy könyv a BTS-hez köthető, és Beyond the Story: 10-Year Record of BTS lesz a címe. A szerző Myeongseok Kang újságíró, aki a fiúcsapat tagjaival közösen, oral history-jelleggel, visszaemlékezésekből írta meg a BTS sikertörténetét.

A júliusban jubiláló, 2013-as bemutatkozó kislemez óta a fiúcsapat kilenc albumot és hat EP-t adott ki, és megdöntöttek egy sor rekordot. Tavaly azonban váratlanul bejelentették, hogy szünetet tartanak, mert pihenésre van szükségük, illetve a tagok szólóban is ki akarják próbálni magukat. Még egy nyomós okuk van a hosszabb szünetre: rájuk is vonatkozik a minden 30 év alatti dél-koreai férfinak kötelező, 18–21 hónap közötti sorkatonai szolgálat, ami azt jelenti, hogy legalább 2025-ig nem térhetnek vissza a színpadra. A zenekar legidősebb tagjai, Jin és J-Hope már meg is kezdték a szolgálatot.

A héttagú BTS Dél-Korea egyik aranytojást tojó tyúkja: becslések szerint évente 3,5 milliárd dollárt hoznak az országnak. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?