Elhunyt Vojtek Sándor

<p>Élete 41. évében kedden elhunyt Vojtek Sándor, a komáromi Selye János Egyetem oktatója.</p>

Vojtek Sándor 1972. november 1-jén született. A szenci magyar alapiskola és magyar gimnázium elvégzése (1990) után a pozsonyi Komenský Egyetem Bölcsészettudományi Karán szerzett diplomát magyar-angol szakon (1995).  Egy évvel a diploma megszerzése előtt a pozsonyi magyar gimnáziumban kezdett tanítani, ahol 2004-ig dolgozott. Ugyanazon évtől a komáromi Selye János Egyetem Angol Tanszékén oktatott előbb tanársegédként, később adjunktusként – angol-amerikai irodalmat adott elő. 2009-ben doktori címet szerzett magyar nyelvből és irodalomból, 2012-ben pedig angoltanári diplomát kapott a Cambridge-i Egyetemtől, ami feljogosította, hogy angolt tanítson a világ bármely országában. Az oklevelet betegsége miatt a szülei vették át. Vojtek Sándor tavaly október 20-án, egy Selmecbánya környéki kiránduláson összeesett. Egy időre leállt a szíve, újraélesztették, de a kómából már nem ébredt fel többé. Vojtek Sándor búcsúztatása 2013. július 6-án (szombaton) 11 órakor kezdődik: előbb szentmisét celebrálnak a szenci Szent Miklós-templomban, majd a templomhoz közeli ravatalozóban lesz a gyászszertartás. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?