Egymást váltó fiatalok

Jól indult az év a tinisztároknak.

Jól indult az év a tinisztároknak. A brit dallista csúcsán eddig csak ők tanyáztak, és az amerikai rangsor élén is mindössze Adele-nek jutott hely (a Hellóval) rajtuk kívül.

Az Egyesült Királyságban a kanadai Justin Bieber slágere, a Love Yourself után a szintén kanadai, tizenhét éves Shawn Mendes vezetett két hétig a Stitches című szerzeménnyel. Két hete a One Direction fiúcsapatból tavaly márciusban kivált Zayn Malik a csúcson nyitott a Pillowtalk című első szólófelvételével. A múlt héten a Lukas Graham dán fiúcsapat került vezető pozícióba (amelyet máris sokan a One Direction utódának tartanak) a 7 Yearsszel – a héten is ez a dal uralja a mezőnyt.

Justin Bieber két hete ugyanazt a bravúrt hajtotta végre az amerikai Hot 100 listán, mint decemberben a briten: saját magát váltotta az élen, a Sorry után a Love Yourselffel foglalta el az első helyet. Bieber tavaly novemberben megjelent Purpose című negyedik stúdiólemezének eddigi mindhárom slágere csúcsra ért az Egyesült Királyságban és az USA-ban is. A brit rangsorban a What Do You Mean? öt, a Sorry két, a Love Yourself hat hétig vezetett. Az amerikai listán a What Do You Mean? egy, a Sorry három hétig állt az élen.

A múlt héten – nem kis meglepetésre – az amerikai rangsorban is rajt-cél győzelmet aratott Zayn a Pillowtalkkal. Egykori együttesének, a One Directionnek az USA-ban nincs listavezető zeneszáma. A fiúk a Best Song Everrel szerepeltek a legjobban, az ezüstérmes pozícióban. A héten Zayn a hetedik helyre esett. A csúcsra Justin Bieber tért vissza a Love Yourselffel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?