Egyesült Államok – őrzi előnyét Usher

A tengerentúlon továbbra is óriási az érdeklődés Usher albuma iránt. Az amerikai eladási listán az Eminem vezette D12 mindössze egyetlen hétre tudta átvenni tőle a vezetést, és második hete ismét az ifjú sztár Confessions című korongja áll az összesítés élén.

A tengerentúlon továbbra is óriási az érdeklődés Usher albuma iránt. Az amerikai eladási listán az Eminem vezette D12 mindössze egyetlen hétre tudta átvenni tőle a vezetést, és második hete ismét az ifjú sztár Confessions című korongja áll az összesítés élén. Albumának első slágere, a Lil Jon és Ludacris közreműködésével készült Yeah! a múlt héten, tizenhárom hét után elhagyta a Billboard magazin száz dalt rangsoroló kislemez-listájának csúcsát, és ahogy az várható volt, második kislemezdala, a Burn került az élre.

Sokáig úgy tűnt, hogy az r&b énekest az albumlista éléről leszorítja egy új country előadó. Gretchen Wilson neve még Amerikában is ismeretlen, de a kritikusok szerint ő lehet az elmúlt években eléggé háttérbe szorult stílus új sztárja, az albumát hatalmas reklámkampány övezi. Gretchen Wilson korongja, ha nem is sokkal, de lemaradt Usher lemeze mögött, valamivel kevesebbet adtak el belőle, így a második helyen debütált. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?