Egy év múlva kerül a mozikba a Terminátor ötödik folytatása

Los Angeles |

<p>Az Instagramon a filmforgatáson készült fotó közzétételével fedte fel Arnold Schwarzenegger a Terminátor 5. részének címét: Terminator Genisys, a produkciós cég közlése szerint a mozit 2015. július elsején mutatják be az Egyesült Államokban.</p>

Twitter-üzenetében Schwarzenegger köszönetet mondott a szereplőknek és a film készítőinek "a fantasztikus forgatásért".  "Erőpróbát jelentett, mókás és hasznos volt" - írta. A Paramount stúdió és a Skydance Productions új filmjében a főbb szerepeket Emilia Clarke, Jason Clarke játsszák.

A filmet Alan Taylor rendezte, a forgatókönyvet Laeta Kalogridis és Patrick Lussie írták.A gyilkos cyborgról szóló első Terminátor-film Arnold Schwarzeneggerrel a főszerepben 1984-ben debütált a filmvásznon. A sorozat első három produkciója összesen több mint egymilliárd dolláros jegybevételt hozott. A negyedik epizód, a Terminátor - Megváltás már Schwarzenegger nélkül készült 2009-ben, mivel akkor a színész éppen Kalifornia kormányzója volt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?