Dopeman aranylemezt kapott

Az Országház fantomja ünnepelt: aranylemezt kapott legutóbbi albumáért. Bár Dopemannek nem ez az első aranylemeze, kevesen hittek abban, hogy a teljesítményt meg tudja ismételni. A szókimondó szövegeiről híres rapper, igencsak megosztotta a közvéleményt: sokan vannak nem túl jó véleménnyel róla.

Az Országház fantomja ünnepelt: aranylemezt kapott legutóbbi albumáért. Bár Dopemannek nem ez az első aranylemeze, kevesen hittek abban, hogy a teljesítményt meg tudja ismételni. A szókimondó szövegeiről híres rapper, igencsak megosztotta a közvéleményt: sokan vannak nem túl jó véleménnyel róla. Félő volt, hogy a Kartelből való kiválása után még többen elfordulnak tőle, ám nem így történt. Az Országház fantomja című albumot már a megjelenésekor kedvelte a közönség, aztán amikor hősünk beköltözött a ValóVilág villájába, napok alatt megduplázódott a lemez addigi példányszáma. Az aranylemez-átadáson zenésztársai kíséretében előadott néhány dalt az albumról, majd Majka lépett a közönség elé, akit, mint ismert, Dopeman vett szárnyai alá. A srác első maxija Majka Papa, az ózdi hős címmel már eljutott a rádiókhoz, és teljes gőzzel folynak az album munkálatai a La Mafia Familia segítségével. Megjelenése április második felében várható. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?