Dióspatonyba készül Hasselhoff haknicsapata

JUHÁSZ KATALINSzlovákia, sőt Csehszlovákia történetének legnagyobb falusi diszkópartiját rendezik július 4-én Dióspatonyban, pontosabban a Slovakia Ringen. A programot háromórásra tervezik, a fellépők listája pedig megérdemli, hogy hiánytalanul felsoroljunk mindenkit.

JUHÁSZ KATALIN

Szlovákia, sőt Csehszlovákia történetének legnagyobb falusi diszkópartiját rendezik július 4-én Dióspatonyban, pontosabban a Slovakia Ringen. A programot háromórásra tervezik, a fellépők listája pedig megérdemli, hogy hiánytalanul felsoroljunk mindenkit. Tehát: 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, a Vengaboys, DJ Sash, a Twenty 4 Seven, valamint Turbo B, a Snap! duó egyik fele. (Tudják: I Got The Power.)

A műsorvezető szerepét pedig nem kisebb szívtipró vállalta, mint David Hasselhoff. Ő egyébként az ötletgazda és a producer is, ő hozta össze ezt a szürreálisnak tűnő utazó retrócirkuszt, amely áprilisban indul Portugáliából, és összesen tíz országot érint. Valamennyi helyszín egy autóverseny-pálya, mivel ez a nosztalgiakoncert az autókról is szól. Hasselhoff ugyanis a Knight Rider-sorozatban megismert Kitt nevű szuperjárgányt is körbemutogatja Európában. Ez a válasz arra a kérdésre, vajon miért esett a választás a Dunaszerdahelyi járásban fekvő Dióspatonyra. A helyszínen kényelmesen elfér az a feltehetően több ezres tömeg, amely nem feledte még el a nyolcvanas–kilencvenes évek popzenéjének európai szupersztárjait. És mivel mi itt a keleti blokkban sokáig ki voltunk rekesztve a való világból, például csak olyan zenét hallgathattunk, amilyet engedtek nekünk, szinte nincs olyan mai negyvenes–ötvenes honpolgár, akinek a fenti nevek semmit sem mondanak. Magyarán, még azok sem menekülhettek a dalaiktól, akik nem is szándékoztak megismerni velük.

A turné címe Celebrate the ’80s and 90s, azaz Ünnepeld a 80-as, 90-es éveket. A jelenleg 61 éves Hasselhoff irányításával és nevével fémjelzett retróesemény egyes szereplői külön-külön már elmerészkedtek tájainkra a 2000-es években, de szinte kizárólag nagyvárosokban léptek fel. Most egy csomagban kapják őket a nosztalgiázni vágyók. És mivel a buli a leginkább fizetőképes közönséget célozta meg, a sikert már most garantáltnak tekintjük. Még akkor is, ha a szervezők honlapján egyelőre nem szerepelnek a jegyárak. Akinek pedig kedve van, augusztus 29-én a Hungaroringen duplázhat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?