Daniel Craig torkig volt James Bonddal a forgatás után

Daniel Craig torkig volt James Bonddal a forgatás után
London |

<p>Daniel Craig, a nemsokára mozikba kerülő legújabb James Bond-film főszereplője nem sokkal a forgatás után annyira torkig volt 007-tel, hogy egy akkoriban adott, de csak most közzétett interjúban azt mondta, inkább felvágná ereit, semmint rögtön újra James Bondot játssza.</p>

"Inkább eltörném ezt az üveget, és felvágnám az ereimet" - fogalmazott a 47 éves brit filmsztár egy csütörtökön megjelent interjúban, amelyben arról kérdezték, elvállalná-e ismét James Bond szerepét. Daniel Craig a 007 Spectre - A Fantom visszatér című filmben negyedszer lesz látható szuperügynökként.     "Túl vagyok rajta ebben a pillanatban. Tovább akarok lépni" - mondta a színész az interjúban, amely a Time Out magazin közlése szerint még júliusban készült, röviddel a 24. James Bond-film forgatása után.    Craig kitért arra is, hogy megterhelő megfelelni a titkosügynök szerepének, és minden rendelkezésére álló ötletet beletett a nemsokára a közönség által is látható filmbe.    "A Bond-meder kiszáradt ... mit tennék egy másik Bond-mozival? Nincs ötletem. Elmenni az űrbe? Csináljuk! Már egyszer megcsinálták, csináljuk újra!" - nyilatkozta, hozzáfűzve, hogy nem akar egyelőre a következő lépésére gondolni, de ha mégis egy újabb James Bond-filmet csinálna, az csupán a pénz miatt lenne.    Craig később megenyhült, egy október 1-jén megjelent interjúban már arról beszélt, hogy ötödször is eljátssza James Bondot, A Fantom visszatér után legalább még egy Bond-filmet leforgat, amelyre már le is szerződött.     A 007 Spectre Craig negyedik Bond-filmje a Quantum csendje, a Casino Royale és a Skyfall után. A produkciót Sam Mendes rendezésében november 5-től láthatják a magyar nézők. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?