Dancissimo 2003, a mixlemez legújabb része

A válogatásalbumok nálunk a kilencvenes évek közepén élték fénykorukat, minden egyes nagy siker volt. Igaz, akkor még csak négy-öt sorozat létezett. Aztán egyre több válogatás látott napvilágot, olyan is akadt bőven, amelyből csak egy részre futotta.

A válogatásalbumok nálunk a kilencvenes évek közepén élték fénykorukat, minden egyes nagy siker volt. Igaz, akkor még csak négy-öt sorozat létezett. Aztán egyre több válogatás látott napvilágot, olyan is akadt bőven, amelyből csak egy részre futotta. Az ilyen hanghordozó a kiadónak is jó befektetés, mivel sok munka nincs vele, viszont sokat hoz a konyhára. Sikerük érthető, a nagyérdemű egy hanghordozón jut hozzá az időszak legnagyobb slágereihez, esetleg az adott stílus gyöngyszemeihez. Nincs rajtuk töltelék, csak a legnagyobb kedvencek, így aki slágereket szeretne a gyűjteményében tudni, annak elég ezeket beszereznie, egy dal kedvéért nem kell az előadó lemezét megvenni. Mára az egykoron népszerű magyarországi korongok, mint pl.: a Bravo Hits, a Dance Action, a Bravissimo a háttérbe szorultak, számottevő kereslet nincs irántuk. Újak léptek megüresedett helyükre. Korunk legsikeresebb kiadványa a Dancissimo, amelynek nincs nagy múltja, így még nem untuk meg... Sikere azért is nagy, mert napjaink kedvenceit kapjuk egy non-stop mixalbumon, lehet rá bulizni, csak be kell tenni a cédélejátszóba, és a szórakoztatás máris megoldott. A legújabb részen is szerepel korunk összes nagy slágere, szám szerint harminchét hatvanöt percben. Ebből aztán könnyen kiszámíthatjuk, hogy egy dalra valamivel kevesebb mint két perc jut. Vasárnap a Pop-mixben, újdonságokat bemutató és slágerlistákat figyelő összeállításunkban a Dancissimo 2003-cédéből adunk ízelítőt egy háromszor nyolcperces blokkban. (pj)

Randevú – Pátria Rádió, május 11. 10:05 – 14:00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?