Csúcsra ért a The Corrs

Remélhetőleg már nem kell sokat várni a nyárra, hamarosan megérkezik. A magyar rádióállomások két legjátszottabb felvétele mindenesetre már a nyarat juttatja az eszünkbe, a címükben ugyanis szerepel a sunshine szó.

Remélhetőleg már nem kell sokat várni a nyárra, hamarosan megérkezik. A magyar rádióállomások két legjátszottabb felvétele mindenesetre már a nyarat juttatja az eszünkbe, a címükben ugyanis szerepel a sunshine szó. Az egyik dal a Milk And Sugar átdolgozása, a Let The Sunshine In, amely már hónapok óta az összesítés élvonalában tanyázik, a másik felvétel pedig újdonság, a napokban megjelent The Corrs-album beharangozó slágere, a Summer Sunshine. Ritkán fordul elő, hogy egy dal ilyen gyorsan a rádiók legnépszerűbb felvétele legyen.

Az elmúlt időszak nagy magyar slágerei duettek voltak, így nem meglepő, hogy a két legjátszottabb magyar dal ezúttal is duett. Az összes rádió műsorára tűzte Dobrády Ákos és Szekeres Adrien közös felvételét, a Híd a folyót címűt, csakúgy, mint Baby Gabi és Lányi Lala újabb duettjét. Ez utóbbi, a Darabokra szakítod a szívemet nem titkoltan az Őrült szerelem folytatásaként született meg, de a fülbemászó dallamok már a szakításról szólnak. A felvételhez készült videoklip is utal a két sztár elmúlt szerelemére, a szakítás utáni ürességet tükrözi. Baby Gabi második albuma Pierrot kiadójának, a néhány hete már a Sony Music alá tartozó Private Moon Recordsnak a gondozásában jelent meg. A Hazudj még nekem! című korong a héten az eladási lista tizenkettedik helyére iratkozott fel. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?