Crystal: Mama

A trió a Két utazó című dallal és az azonos című lemezzel pillanatok alatt a legnépszerűbb magyar zenekarok között találta magát. Bemutatkozó lemezéről további négy sláger (Ezer Hold, Vigyázz rám, Amíg csak élek, Álom) született. A platinalemezzé vált első korongot tavaly követte a második, Fújja el a szél címmel.

A trió a Két utazó című dallal és az azonos című lemezzel pillanatok alatt a legnépszerűbb magyar zenekarok között találta magát. Bemutatkozó lemezéről további négy sláger (Ezer Hold, Vigyázz rám, Amíg csak élek, Álom) született. A platinalemezzé vált első korongot tavaly követte a második, Fújja el a szél címmel. Nem sokkal a megjelenése után aranylemez lett. A címadó dal, amely hetekig a magyar kereskedelmi rádiók egyik legjátszottabb felvétele volt, már lefelé tart a slágerlistákról, így zenekar az elmúlt napokban új maxival rukkolt elő, rajta a Mama című dallal. A meghatóan szép felvételnek elkészült egy olyan változata, amelyben Lajtai Kati mellett Kasza Tibor is főszerepet kap. Természetesen a slágeresélyes felvételhez a csapat videoklipet is forgat. Ez lesz a zenekar hetedik klipje, amely egy rengeteg extrával kibővített Crystal DVD/VHS-kiadványon is hozzáférhető május végétől. A Mama című dalt vasárnap hallhatjátok a Pop-mixben, a Randevú újdonságokat bemutató és slágerlistákat figyelő öszszeállításában fél tizenkettőtől. (péjé)

Randevú – Pátria Rádió, május 25. 10:05 – 14:00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?