„Civilben fapofa vagyok”

Az a közhely talán túlzás, hogy a nagy nevettetők civilben mind komoly vagy szomorú emberek, de hogy nem csupa röhögés az életük, az biztos. Rowan Atkinson legalábbis úgy véli, hogy ő eléggé csínján bánik a vigyorgással. „Afféle fapofa vagyok, ha jól utánaszámolok, talán ötévente szoktam hangosan elröhögni magamat.

Az a közhely talán túlzás, hogy a nagy nevettetők civilben mind komoly vagy szomorú emberek, de hogy nem csupa röhögés az életük, az biztos. Rowan Atkinson legalábbis úgy véli, hogy ő eléggé csínján bánik a vigyorgással. „Afféle fapofa vagyok, ha jól utánaszámolok, talán ötévente szoktam hangosan elröhögni magamat. De legyen inkább hat” – töpreng Mr. Bean megformálója legújabb interjújában. – Munka közben meg végképp nem érek rá szórakozni, mert az adott jelenetre koncentrálok, és ez minden erőmet leköti. Atkinsont legközelebb április 10-étől láthatjuk a mozikban, a Johnny English című angol akcióvígjáték főszereplőjeként. „Ezt a filmet érdemes komolyabban venni, mint a manapság divatos, jórészt az anyagcsere és a fajfenntartás tárgykörében poénkodó vígjátékokat – magyarázza a komikus. – Se nem direkt James Bond-paródia, bár van rá utalás, se nem Mr. Bean újabb ámokfutása. Johnny English botcsinálta titkos ügynök, aki mindent elbaltáz, de azonnal talpra áll, mert hisz magában és a küldetésében. A humor részben ebből fakad, részben pedig abból, hogy hősünk környezete hogyan reagál a különös kém húzásaira.” (IC Prress)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?