George Clooney egynapos, 35 millió dolláros munkára mondott nemet

George Clooney

Visszautasította egy légitársaság reklámjában való szereplést George Clooney, amivel a színész egy egynapos, 35 millió dolláros munkára mondott nemet.

A hollywoodi filmsztár a The Guardian brit napilapban mesélte el, hogy felségével, az emberi jogi ügyvéd Amal Clooneyval együtt döntöttek úgy, hogy nem éri meg elvállalni a munkát.

Clooney arra hivatkozott: egy olyan országhoz köthető légitársaságról lett volna szó, amely szövetséges ugyan, de néha megkérdőjelezhető dolgokkal hozható kapcsolatba, ezért úgy gondolta, „ha csak egy percig nem tudnék aludni miatta, akkor nem éri meg”.

Clooney The Tender Bar című új filmjét, amelynek brit premierjét októberben tartották a Londoni Filmfesztiválon, decembertől játsszák az Egyesült Államokban. A New York-i történet főszerepeit Ben Affleck és Tye Sheridan alakítja. A film a Pulitzer-díjas J.R. Moehringer memoárja alapján készült. A 2005-ben kiadott könyv a felnőtté válással foglalkozik az apa nélkül felnőtt író visszaemlékezése alapján.

„A legtöbb filmem elég sötét, ez azonban könnyedebb, úgy éreztem, hogy mivel a világ elég sötét, valami olyasmin akarok dolgozni, ami egy kicsit világosabb” – fogalmazott a rendező.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?