ByeAlex nem zsűrizik többé az X-faktorban

ByeAlex nem zsűrizik többé az X-faktorban

A zenész 2016 óta dolgozott mentorként a műsorban.

Az RTL pénteki közleménye szerint az X-faktor 2023-ban szünetel, helyette a The Voice című tehetségkutató lesz műsoron. ByeAlex 2016 óta volt mentor a műsorban.

„Nem véletlenül volt már a mondandóm tavaly a műsor végén is tulajdonképen egy búcsú, hiszen én már év végén is jeleztem a csatorna felé, hogy elfáradtam. Részemről a hat évadot komolyan vettem, rengeteg dalt (slágereket) írtam meg ez idő alatt, utat mutattam sok fiatalabbnak – néhányan aztán lehet másként látták – és négyszer győztem is a versenyzőimmel. Úgy éreztem, hogy nincs bennem több, pihennem kell a műsortól, (…)“ – olvasható a zenész bejegyzésében.

ByeAlex az X-faktor legsikeresebb mentora volt, hiszen négy évadban az ő mentoráltjai nyertek – USNK, Ruszó Tibi, Alee és Solyom Berni. A zenész több mentoráltjával a mai napig együtt dolgozik.

(24.hu, cszs)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?