Budapestre érkezik a gangsta rap sztárja, Snoop Dogg

Budapest |

<p>Budapestre érkezik a gangsta rap sztárja, Snoop Dogg, aki szeptember 10-én a Papp László Budapest Sportarénában mutatja be idén márciusban megjelent Ego Trippin' című új lemezét. A koncertet szervező cég tájékoztatása szerint Snoop Dogg valószínűleg a koncert napján érkezik a magyar fővárosba magánrepülőgépén, amelynek fedélzetén összesen 24-en utaznak, beleértve a zenész biztonsági embereit, fodrászát, a színpadon szereplő "kollégákat" valamint a technikai személyzetet. Snoop Dogg a főváros egyik luxusszállodájának elnöki lakosztályában fog megszállni.</p>

A produkció előzenekara Dopeman lesz, aki már játszott 50 Cent előtt is, így nem először tüzeli fel a hangulatot a rap nemzetközi nagymesterei előtt.

"Az album címe arra utal, hogy 100%-ban az én ízlésemet tükrözi az anyag. Most is olyan dalok kerültek fel a lemezre, melyekkel teljesen azonosulni tudok. Kemény gangsta-dalokra és dallamosabb R'n'B-számokra számíthattok, emellett hatott rám a 80-as évek hangzása is, főleg Prince, Rick James, George Clinton és a Gap" - idézte a ShowTime Budapest közleménye a Snoop Dogg becenevet 1996 óta használó, Kaliforniában eredetileg még ifjabb Calvin Cordozar Broadus néven anyakönyvezett rappert új lemezéről.

A szervezők azt is elárulták, mi mindent kért a budapesti fellépésre készülő rapper és zenészcsapata. A listából kitűnik, hogy a show előtt tisztességgel fel akarnak töltekezni minden földi jóval: az öltözőjükben ott lesz két rekesz víz, tizenkét-tizenkét üveg energiaital és narancsüdítő, két rekesznyi amerikai sör, négy üveg francia pezsgő, két üveg francia konyak és egy üveg vodka.

A harapnivalónak is bővében lesznek: édességet, rágógumit, chipset, egy zacskó pisztáciát és egy gyümölcstálat is kértek. A füstöléshez húsz csomagnyi cigarettát és szivarkát igényeltek. A stáb tagjai privát fürdőszobában frissíthetik fel magukat, s ha tévézni támad kedvük, akkor - kérésüknek megfelelően - egy méretes, lapos képernyős készüléken nézhetnek bele a csatornák kínálatába. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?