Kultúra

Britney Spears megérkezett Budapestre

Budapest | Bár magyarországi koncertje csak péntek este lesz, Britney Spears már megérkezett Budapestre: az amerikai sztárénekes kétnapos pihenőjét családi körben, gyermekeivel tölti - tájékoztatta a szervező Live Nation szerdán az MTI-t.
MTI

2011. szeptember 28. 13:21

A popzene történetének egyik legsikeresebb énekesnője pénteken 21 órakor lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. Előtte 19.30-től a Karmatronic, 20.10-től a New Jersey-i tiniduó, Destinee & Paris melegít be.

A szervezők tájékoztatása szerint Britney Spears turnéjának alapját a többszintes színpad adja, a díszletek szinte számról-számra változnak. Több hidraulikai és más technikai gép is közreműködik, a showban lézert, füstgépet, konfetti-ágyút és stroboszkópos effektet használnak.

A show alatt Britney Spears mellett tíz férfi és hat női táncos lép színpadra. Az I Wanna Go című dalban Britneyvel előre kiválasztott rajongók táncolnak együtt, egy szerencsés férfi pedig a How I Roll című számban a nyakában tarthatja az énekesnőt.

A felszerelést a turné során harminc kamion, hat teherautó és nyolc busz szállítja városról városra, a színpad felépítéséhez két nap és mintegy száz helyi technikus segítsége szükséges.

A Britney Spears új lemezéhez, a Femme Fatale-hoz kapcsolódó turné június 16-án indult az Egyesült Államokban, az európai rész első állomása Szentpétervár volt múlt csütörtökön. Az énekes hetedik albuma, a márciusban megjelent Femme Fatale a hatodik listavezető korongja volt Amerikában; Spears az elmúlt több mint tíz évben már mintegy 100 millió lemezt adott el.

Az énekesnő három év kihagyás után jelentkezett új albummal, amelyről a Hold It Against Me, valamint a Till The World Ends is nagy sláger. Utóbbi hivatalos remixét a Karmatronic nevű magyar dj-formáció készítette el, amely pénteken Britney Spears előtt lép színpadra.

Az idén harmincadik évét betöltő Britney Spears - aki 2004-ben már koncertezett Budapesten - szakmai szempontból már szinte mindent elért: 2005-ben Grammy-díjat kapott, csillaga van a Hírességek sétányán. Karrierjét csak magánéleti problémák törték meg időnként, a sajtó sokat foglalkozott a táncosától, Kevin Federline-tól való válásának részleteivel, a gyermekelhelyezési perekkel, Spears drog- és alkoholproblémáival.

Önnek ajánljuk

Enyhén csökken a munkanélküliség

Frissítve

Megrázó fotók a dunaszerdahelyi maffiagyilkosságról (Képek és videó a cikkben!)

Frissítve

Harabin alkotmányjogi panaszt tesz a választások miatt

Minél hamarabb kerül a beteg orvoshoz, annál eredményesebben lehet javítani a hallást

Felújítják a balesetveszélyes a vasúti átjárót Galántán

A magyarok legjobbjai: Szalai, Dzsudzsák, Orbán és Lovrencsics

Legfrissebb galériák
Olvasta már?