Britney Spears a Kongresszusba készül

dd

Britney Spears az Instagramon közölte: meghívták a washingtoni Kongresszusba, hogy részletesen beszámolhasson tizenhárom évig tartó, tavaly megszüntetett gyámsági jogviszonyának körülményeiről.

Az amerikai popsztár 2008-ban, ideg-összeroppanása után került apja felügyelete alá. Az elmúlt hónapokban több dokumentumfilm is feldolgozta történetét, ezekből kiderült, hogy az évek során sokszor próbált szabadulni a gondnokság alól, de kérvényeit nem vették figyelembe.

Immár önállóan kezelt közösségi oldalán Britney Spears megmutatta azt a levelet, amely két kongresszusi képviselő aláírásával érkezett a címére, és tudatta rajongóival legfőbb célját: „segíteni a sebezhető helyzetben lévőknek, hogy merjenek bátrak lenni és tökön ragadni az életet”. A 2021. december 1-jén kelt levélben a képviselők gratulálnak Spearsnek és ügyvédjének a gyámsági viszony november 12-i megszűnését követő „történelmi győzelmükhöz”. A floridai Charlie Crist és a kaliforniai Eric Swalwell ezután találkozóra hívja Spearst és tanácsadóját a Kongresszusba, hogy „saját szavaikkal ismertessék, hogyan sikerült érvényt szerezniük az igazságnak”.

A levél további részében örömmel nyugtázzák, hogy a bíróság megszüntette az énekesnő apja, Jamie Spears gondnoki jogviszonyát, és hangsúlyozzák, hogy ez a nagy publicitást kapott ügy segített rávilágítani bizonyos joghézagokra. „Különösen aggasztó volt az a hír, hogy Ön évekig nem tudott saját jogászt felvenni személyes és pénzügyi érdekeinek képviseletére” – áll a levélben. A képviselők azt is nehezményezik, hogy az énekesnőt törvényes gyámja munkavégzésre kényszerítette, vagyis akarata ellenére fel kellett lépnie.

Egyelőre nem tudni, mikor látogat Britney Spears Washingtonba. Az énekesnő csupán annyit közölt, hogy az utóbbi hónapok eseményei megviselték lelkileg, és még „lábadozik”.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?