Brian May ötleteket gyűjt a Bohemian Rhapsody folytatásához

dddddd

Úgy tűnik, mégis lesz folytatása a Queen együttes pályafutásáról szóló filmnek. Brian May, a banda gitárosa és a Bohemian Rhapsody egyik producere eddig cáfolta az ezzel kapcsolatos híreszteléseket. 

A négy Oscar-díjat begyűjtő film utolsó jelenete az 1986-os londoni Live Aid koncerten játszódik, ahol a Queen egy húszperces remekléssel ellopta a show-t. A filmben Freddie Mercury ekkor már tudja, hogy HIV-pozitív, főleg emiatt szeretne felejthetetlent nyújtani a közönségnek. Sokak szerint az alkotók már akkor, 2018-ban nyitva hagyták annak lehetőségét, hogy még egy film készülhessen – a Freddie haláláig tartó időszakról.

Brian May a napokban úgy nyilatkozott, hogy ötleteket gyűjt a folyatáshoz. „Nehéz lesz ezt überelni, mivel egyikünk sem gondolta volna, hogy a film ekkora sikert arat. Hogy nagyobbat robban, mint az Elfújta a szél”– mondta a társproducer, aki anyagilag is rendkívül jól járt: az 52 milliós költségvetésű film eddig összesen 900 milliós bevételt termelt a mozikban, és világsztárt csinált a Freddie Mercuryt alakító Rami Malekből. 

Brian May a minap rajongói kérdésekre válaszolt az Instagramon, ott fogalmazott úgy, hogy a zenekar jelenleg gyűjti az ötleteket egy lehetséges folytatáshoz. A bejelentés hatalmas port kavart a brit szaksajtóban, pedig a gitáros ennél többet nem volt hajlandó elárulni a készülő projektről. Ugyanitt egyébként azt is elmondta, hogy 1991 óta nincs olyan nap, amikor ne gondolna egykori harcostársára, Freddie Mercuryra, a zenekar frontemberére. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?