Bemutató – Melanie C: On The Horizon

Szenvednek az egykori fűszeres lányok! Manapság már egy Spice Girls-tag neve sem szerepel a legnépszerűbb angol énekesnők listáján.

Szenvednek az egykori fűszeres lányok! Manapság már egy Spice Girls-tag neve sem szerepel a legnépszerűbb angol énekesnők listáján. Az nyilvánvaló volt, hogy Victoria Beckham, Emma Bunton és Melanie B nem tudják szólóénekesként megállni a helyüket, de azzal kevesen számoltak, hogy néhány év elteltével az új Madonnaként is emlegetett Geri Halliwellnek sem terem babér. Csend van a háza táján, hogy készít-e még lemezt, egyelőre nem tudni. Első albumával ugyan szép sikert aratott, de a másodikkal ezt a sikert már megközelíteni sem tudta. Hasonlóképpen járt Melanie C is. A zenekritikusok szerint ő volt a Spice Girls „legértékesebb” tagja, ám a rockosabb Melanie-re nem vevő a közönség. Ezzel számolni lehetett. Első albuma elég kelendő volt, de csak a harmadik kislemezdal, a Lisa ‘Left Eye’ Lopes-zel előadott Never Be The Same Again sikerének köszönhetően fedezte fel a közönség, és ez a felvétel kilógott az albumról. Aktuális lemezén ilyen kakukktojás nincs, ami megmutatkozik az eladási adatokban, egyelőre nincs iránta különösebb kereslet. Az első kislemezdal, az Angliában a hetedik helyig jutott Here It Comes Again után másodikként az On The Horizon címűt másolták ki róla maxira. A dal az elmúlt héten a tizennegyedik helyen debütált a brit kislemezlistán, a héten már csak a huszonkilencediken szerepel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?